Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Catering

Családi fesztivál, baráti árak

A hungaroringi Kamion Európa-bajnokság méretét és nagyszabású, színes programjait tekintve igazi fesztivál, azonban az árak a földön maradtak és nem követik a hazai tendenciát. A hangulatos családi esemény, ahol a versenyek mellett számos kikapcsolódási lehetőség várja a kicsiket és nagyobbakat, a magyar fesztiválok között minden bizonnyal a legbarátibb, tömegeket megmozgató rendezvény.

Ami a belépőket illeti, a lehetőségek köre ebben az évben kibővült és extra kedvezmények is várnak a kilátogatókra. Az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők kevesebb mint egy mozijegy áráért, elővételben 990 Ft-ért élvezhetik a teljes hétvégét, míg a mozgáskorlátozottak és a 14 éven aluliak ingyenesen szórakozhatnak a Kamion EB hétvégi programjain.

Egy normál árú hétvégi (szombat-vasárnap) jegy elővételben 7990 Ft, melyért cserébe két napon át reggeltől estig élvezhetik az érdeklődők a látványos kamionversenyeket, emellett két exkluzív betétfutamot is végigdrukkolhatnak, ami egyedülálló a hazai autós rendezvények történetében. Mindezen felül részt vehetnek a különféle színes kísérőprogramokon és bepillantást nyerhetnek a paddock kulisszatitkaiba is. Élményből, programokból, fantasztikus fesztiválhangulatból tehát biztos, hogy nem lesz hiány. A normál jegy mellett lehetőség van természetesen külön szombati és vasárnapi jegyet vásárolni, valamint VIP belépők is igényelhetők, melyek kiemelt rálátást biztosítanak a versenypályára és egyéb extra szolgáltatásokat is tartalmaznak.

Nem csak a kedvező belépőárak csalhatnak mosolyt a szórakozni vágyó fiatalok és gyerekekkel érkező családok arcára, hanem a rendezvény területén igénybe vehető szolgáltatások árai is a földön járnak. Egy frissítő sör 400 Ft körül mozog, egy hamburger 600 Ft, így bátran lehet inni-enni, ha két futam között egy kis hűsítőre vágynánk. Sőt, a tavalyi évekhez hasonlóan ismét működik majd a HelloPay rendszer, így attól sem kell tartani, hogy elhagyod a készpénzed, egyetlen érintéssel fizethetsz!