Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Infratag

Időpont: 2018.06.16 09:00

Újdonság a Kamion EB-n!

Az idei Kamion Európa- bajnokságot egy új programmal szeretnénk még felejthetetlenebbé tenni a látogatók számára.

A fesztivál ideje alatt az izgalmas futamok mellett idén először lehetőség nyílik kipróbálni az Infratag elnevezésű játékot. A játék egy igazi közös családi élményt nyújt, izgalmas programlehetőség mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek számára.

Keressétek az Infratag sátrat az Alsó Porsche parkolóban és vegyetek részt egy felejthetetlen játékos küzdelemben, ahol kiderül ki a legjobb stratéga és ki céloz a legügyesebben.

A programon való részvétel INGYENES.

 

Az Infratag-ről

Az Infratag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket, a csapatmunkát. Az Infratag a gyerekkorunkból jól ismert kidobós, számháború és bújócska keveréke, csak éppen sokkal kihívóbb, életszerűbb és kifinomultabb formában, ötvözi a paintball, az airsoft és a lézerjátékok valamennyi előnyét. Legnagyobb előnye, hogy nincs fizikai lövedék, így teljesen fájdalommentes a játék, a találatról a fegyver ad visszajelzést.

A fegyver kijelzőjén lehet követni, hogy hány életünk, lőszerünk, tárunk van még. Lehetőség van tárcserére, gránátos, orvos és lőszerellátó funkcióra is, így a játék még izgalmasabbá válik. A játékosok a fegyveren található reddot segítségével tudnak célozni a bukósisakon található érzékelőkre illetve a fegyverre. A fegyver visszajelzést ad mindenről, ami a játékossal történik, így könnyen követhető a játék.


 

Megtekintés a programban

Friss hírek

News image

2019.01.28

8 versenyhelyszín 2019-ben is az ETRC-ben!

Tovább...
News image

2018.11.30

Elkészült végre a BABA majdnem egész estés filmje!

Tovább...
News image

2018.10.09

Összetettben ötödik helyen zárta a 2018-as kamion-Eb-t Kiss Norbert

Tovább...