Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Élménypark gyerekeknek

Időpont: 2018.06.16 09:00

12 akadályos kalandpark
A kihívásokat kedvelők 12 különböző akadály pályán tesztelhetik ügyességüket. Az extrém élményt kötélhíd, háló, lengő palló segítségével tudod átélni. A játék 6-50 éves korig vehető igénybe.

The Cube
Magyarország legnagyobb felfújható mobil játszóháza!
250nm-en olyan izgalmas játékokat próbálhatnak a gyerekek, mint a csúszda, ugráló, akadálypálya, labdatenger, dühöngő, vakond járat, és tutaj. A játék rendszer akár 30-40 gyerek befogadására is alkalmas és 6-14 éves korig vehető igénybe.

4 oldalas mászó fal
A mászófal 4 különböző oldalán tesztelheted tudásod és ügyességed miközben profi alpinisták, kötélbiztosítás mellett figyelnek épségedre. Az élmény garantált a játék 6-50 éves korig bárki kipróbálhatja.

Aerotrim II.
2 személyes elektromos 3D karika. Dupla űrhajós kiképzés! Amennyiben mindig is kipróbáltad volna, mit élhetnek át az űrhajósok milyen, különleges lehet amikor kiszámíthatatlan irányban forog veled a világ ez a Te játékod. Teszteld állóképességed egy barátod vagy családtagod társaságában. A játék 6-50 éves korig ajánlott.

Eurobungee
A tavaly is nagy sikert aratott gumiköteles ugrálóasztal idén is visszatér a Kamion Fesztiválra, melyen egyszerre 4 ember is élvezheti az önfeledt ugrándozást. A játék felnőttek körében is igazán közkedvelt ezért a játékot 6-60 éves korig ajánljuk.

Giant Bubbles
5db vízen úszó felfújható buborék segítségével tesztelheted milyen is lehet a vízenjárás. A játékot 5-60 éves korig ajánljuk.

Óriás logikai csomag
Ezt az öt játékból álló csomagot azok számára ajánljuk akik a rendezvényen nem csak az erejüket és ügyességüket hanem az eszüket is szeretnék tesztelni. Olyan játékok közül választhatsz, mint például malom, jenga, memória, sakk, amőba. A játékok 6- 99 éves korig bárki számára elérhetők.

Arc- és csillámfestés
Rendezvények közkedvelt kiegészítő eleme mely mindig nagy sikert arat. Míg a gyerekeknek az arcfestést ajánljuk addig a csillám festést akár a felnőttek számára is igénybe vehető.

 

Megtekintés a programban

Friss hírek

News image

2019.02.12

Újra együtt a sikerkovácsok: Kiss Norbi és Bakó Csabi!

Tovább...
News image

2019.02.05

Újra eladták Jázmint, Kiss Norbi egykori bajnokkamionját!

Tovább...
News image

2019.01.28

8 versenyhelyszín 2019-ben is az ETRC-ben!

Tovább...