Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

KidsOasis

Időpont: 2017.08.27 09:00

A KidsOasis egy olyan védjegy amelyik garanciát nyújt a gyerek-, és bababarát szolgáltatások színvonalára a magyarországi szálláspiacon.   

Jelenleg 12 szálláshely viseli büszkén a védjegyet. A honlapunk nemcsak a minősített családbarát szálláshelyek foglalóportálja, hanem online utazási magazinunk felülete is, amely 3. éve örvend nagy népszerűségnek az utazó családok körében. http://kidsoasis.hu/utazik-a-csalad-magazin/.

Kilépve az online világból, saját, ingyenes, negyedévente megjelenő, nyomtatott családi magazinnal jelentkezünk.  Az magazint azoknak a családoknak készítjük figyelemmel és szakértelemmel, akik szeretnek országot-világot látni. A magazin a Truck Race fesztiválon beszerezhető.

A   KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek és családi utazási portál  egy gyermekeknek szóló, mese útikönyvsorozatot indított útjára Utazik a család!  címmel. Az Irány a Balaton, Irány Eger! kötetek után megjelent az  Irány a Velencei tó! című könyv.

A Truck Racen a gyerekek csipesz pillangót és repülőt készíthetnek a szülők pedig hasznos tippeket, ötleteket kaphatnak arról, hogy hová érdemes utazni. 

Megtekintés a programban

Friss hírek

News image

2017.10.27

Az új időszámítás - Magyarok a kamionsportban folytatás

Tovább...
News image

2017.10.16

Magyarok a kamionsport kezdetén

Tovább...
News image

2017.10.10

Máris itt a 2018-as kamion Eb tervezett versenynaptárja!

Tovább...