Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Meglepetés a Kamion EB és Fesztiválon: Lebabázunk!

2018.06.14

Mint a mai kor kamion EB-jének leghitelesebb magyar hírmondói, örömmel jelentjük be, hogy holnap egy új csillag születik ráadásul a mi bábáskodásunk mellett! Terv szerint holnap lesz a premierje BABA-nak, és a kicsi (?) kiváló egészségnek örvend.

Az igazi szenzáció még egyébként az, hogy koraszülött, mert kevesebb mint 9 hónap kellett ahhoz, hogy felsírjon. Az sem titok, hogy komoly életcéljai vannak, szereti a versenyzést, és 100%-ban magyar szülők gyermeke. Elképesztően gyorsan tanul, a Kamion EB és Fesztivál hétvégéjén megteszi már első bizonytalan lépteit. Hatalmas az étvágya, kicsit még tisztába is kell tenni majd néha, de a cél egyértelműen az, hogy mielőbb biztos lábakon álljon, és megerősödjön!

Aki ott akar lenni a születésénél a boldog szülőkkel, az még ha most épp a RÁBA partján is üldögél és horgászik, azonnal dobja el a felszerelését, és irány a Hungaroring június-16-17-én! A gyermek megtalálható lesz a Millennium Tower paddock felőli oldalán, a lépcsők mellett számára felállított játszótéren, a VIP és a média center bejáratánál. Különös ismertetőjele az, hogy kicsit zöld, és túlsúlyos. Lehet, hogy a sok spenóttól, amit eddig evett?

Friss hírek

News image

2019.02.12

Újra együtt a sikerkovácsok: Kiss Norbi és Bakó Csabi!

Tovább...
News image

2019.02.05

Újra eladták Jázmint, Kiss Norbi egykori bajnokkamionját!

Tovább...
News image

2019.01.28

8 versenyhelyszín 2019-ben is az ETRC-ben!

Tovább...