Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

FIA ETRC Magyar Futam 2017 Akkreditáció

2017.08.03

Tisztelt Kollégák!

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2017. augusztus 25-27-én, a Hungaroringen tartandó FIA European Truck Racing Championship magyar futamára. A jelentkezési kérelmeket 2017. augusztus 21-ig lehet eljuttatni a Hungaroringre emailben.

Az FIA vonatkozó előírásai értelmében az akkreditációs igényeket az alábbiak szerint kell benyújtani:

  • A kitöltött akkreditációs nyomtatványt e-mailben (PDF-formátumban!) kell eljuttatni a csatolmányokkal egyetemben legkésőbb 2017. augusztus 21-ig a Hungaroring sajtóirodájához a hgpmedia@hungaroring.hu címre.

  • A mellékelt akkreditációs nyomtatvány pontos és olvasható kitöltésével, figyelembe véve és mellékelve az ott meghatározott előírások/igazolások csatolásával!

  • Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatók! Az ezt igazoló sajtóigazolvány fénymásolatát mellékelni kell.

  • Az akkreditációs kérelem elfogadása esetén egy szerkesztőség számára egy autóparkoló biztosított.

  • Kizárólag a versenyről tudósítást közlő újságírók, ügynökségek, website-ok, fotósok és tévétársaságok akkreditálnak a nemzeti sajtófőnöknél.

Kérjük a kollégákat, hogy pontosan tartsák be az FIA előírásait, és a megjelölt határidőig küldjék el pontosan és olvashatóan kitöltött akkreditációs kérelmüket a szükséges mellékletekkel/csatolmányokkal egyetemben.

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre. A Hungaroring sajtóiroda fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson/ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon olvashatóan szereplő e-mail címre érkeznek a visszaigazolások.

A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor.

 

Friss hírek

News image

2018.07.16

Futamgyőzelemmel zárt Kiss Norbert Szlovákiában

Tovább...
News image

2018.07.12

Július 10-én kiosztották az Online Video Awards verseny díjait!

Tovább...
News image

2018.07.11

A kamionos gladiátorok viadala a Slovakia Ringen folytatódik

Tovább...