Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Jochen Hahn ezt várja a 2018-as szezontól

2018.02.19

Tavaly második lett Jochen Hahn a FIA kamion Európa-bajnokságon, és mi mást is kívánhatna magának az elkövetkezendő szezonra a mókamester német versenyző, mint hogy pont egy helynyit javulna.

Amennyiben ezen terve sikerülne, akkor a négyszeres Európa-bajnok beérné a brit kamionversenyző legenda Steve Parrisht, és ezzel a sport második ötszörös bajnokává válna. A német IVECO pilótának ráadásul esze ágában sincs még szögre akasztani a bukósisakot, így akár még az is előfordulhat, hogy egyedülálló rekordokat állíthat majd fel a címek számát illetően. Addig azonban még hosszú és kemény út vár rá.

Azért, hogy mindez mielőbb teljesüljön, Hahn műhelyében Egenhausenben ami Altensteig mellett található, már egyből a szezonzáró után megkezdték az új IVECO versenykamion építését.

Ugyan Jochennek a téli szezon során akadt némi PR és marketing tevékenysége, a versenykamionja gyakorlatilag mindjárt kész, köszönhető a megbízható és tapasztalt csapatának. Márciusra már csak a “csicsázás” maradt, tehát a lakkozást kell befejezni, így április elején meg is lehet kezdeni majd az új versenykamion tesztjét, Ulmban, az IVECO Magirus ovál tesztpályáján.

Április harmadik hetére aztán a Hahn Racing is csatlakozik a Cseh Köztársaságban az Autodrom Most pályájára lefoglalt szinte már kötelező tesztnapokra, gyakorlatilag már teljesen versenyre kész állapotban. Más csapatok is jelezték már, hogy nem hagynák ki ezt a lehetőséget, így akár tíz versenykamion is körözhet majd ekkor. Ekkor már mindenki majd a stopperórákkal babrál már, főleg, ha az ellenfelek teljesítményét kell felmérni. Ezen eredményekhez pedig már lehet majd igazodni valamelyest, így szezon elején.

Friss hírek

News image

2018.06.19

Rekordszámú versenyzővel és érdeklődővel zárult az idei Kamion Európa-bajnokság

Tovább...
News image

2018.06.16

Kiss szombati napja a Hungaroringen: második és ötödik hely!

Tovább...
News image

2018.06.14

Meglepetés a Kamion EB és Fesztiválon: Lebabázunk!

Tovább...