Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Jochen Hahn ezt várja a 2018-as szezontól

2018.02.19

Tavaly második lett Jochen Hahn a FIA kamion Európa-bajnokságon, és mi mást is kívánhatna magának az elkövetkezendő szezonra a mókamester német versenyző, mint hogy pont egy helynyit javulna.

Amennyiben ezen terve sikerülne, akkor a négyszeres Európa-bajnok beérné a brit kamionversenyző legenda Steve Parrisht, és ezzel a sport második ötszörös bajnokává válna. A német IVECO pilótának ráadásul esze ágában sincs még szögre akasztani a bukósisakot, így akár még az is előfordulhat, hogy egyedülálló rekordokat állíthat majd fel a címek számát illetően. Addig azonban még hosszú és kemény út vár rá.

Azért, hogy mindez mielőbb teljesüljön, Hahn műhelyében Egenhausenben ami Altensteig mellett található, már egyből a szezonzáró után megkezdték az új IVECO versenykamion építését.

Ugyan Jochennek a téli szezon során akadt némi PR és marketing tevékenysége, a versenykamionja gyakorlatilag mindjárt kész, köszönhető a megbízható és tapasztalt csapatának. Márciusra már csak a “csicsázás” maradt, tehát a lakkozást kell befejezni, így április elején meg is lehet kezdeni majd az új versenykamion tesztjét, Ulmban, az IVECO Magirus ovál tesztpályáján.

Április harmadik hetére aztán a Hahn Racing is csatlakozik a Cseh Köztársaságban az Autodrom Most pályájára lefoglalt szinte már kötelező tesztnapokra, gyakorlatilag már teljesen versenyre kész állapotban. Más csapatok is jelezték már, hogy nem hagynák ki ezt a lehetőséget, így akár tíz versenykamion is körözhet majd ekkor. Ekkor már mindenki majd a stopperórákkal babrál már, főleg, ha az ellenfelek teljesítményét kell felmérni. Ezen eredményekhez pedig már lehet majd igazodni valamelyest, így szezon elején.

Friss hírek

News image

2018.11.30

Elkészült végre a BABA majdnem egész estés filmje!

Tovább...
News image

2018.10.09

Összetettben ötödik helyen zárta a 2018-as kamion-Eb-t Kiss Norbert

Tovább...
News image

2018.10.02

Finálé Jaramában, Kiss a dobogóért megy!

Tovább...