Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Mit keresett két Hahn kamion Mostban a pályán?

2018.04.20

Jochen Hahn csapata nem csinált akkora titkot abból, hogy a szezon előtti közös teszten két IVECO kamiont is kigurítottak az Autodrom Most bokszutcájába. Nem annyira meglepő dolog ez a német kamionsport pápájától, hiszen több évben is előfordult már az, hogy nem adta el egy régebbi konstrukcióját, hanem megtartotta azt demo célokra.

Most azonban némi meglepetésre a rajtszám nélküli kamion is mozgásba lendült, és bizony nem más vezette azt, mint Jochen fia, Lukas Hahn. Mindenképp örömteli a hír, hiszen egy újabb generáció indulhat el a kamionversenyzés rögös útján, hiszen a nagypapa, Konrad Hahn maga is sikeres kamionversenyző volt, ma pedig már ő a csapatvezető.

Lukas egyébként pár éve már belekóstolt az autóversenyzésbe, mert tesztelt például a FIA Swift Cup Europe Suzukijával is, így gyorsan az illetékeshez fordultunk, a csapatmenedzser anyuhoz, Diana Hahnhoz, hogy kiderítsük, mi is készül itt valójában. Annyit sikerült megtudnunk, hogy ez a teszt valóban tervezett volt, tehát a srác nem csak azért ült be, mert éppen ráért. Arra a kérdésre pedig, hogy láthatjuk-e esetleg versenyeken is Lukas-t, egyelőre annyi a hivatalos válasz, hogy meglátjuk.

Mi erre csak annyit tudnunk mondani, hogy nem zörög a haraszt, illetve még talán azt, hogy szabad szemmel is jól látható összegben fogadnánk arra, hogy ha másutt nem is, de a Nürburgringen láthatjuk majd az ifjú német srácot versenyezni…

 

 

Friss hírek

News image

2018.11.30

Elkészült végre a BABA majdnem egész estés filmje!

Tovább...
News image

2018.10.09

Összetettben ötödik helyen zárta a 2018-as kamion-Eb-t Kiss Norbert

Tovább...
News image

2018.10.02

Finálé Jaramában, Kiss a dobogóért megy!

Tovább...