Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

8 versenyhelyszín 2019-ben is az ETRC-ben!

2019.01.28

Véglegesítette a FIA ETRC, azaz a kamion-Európa bajnokság is a versenynaptárát, amelyet el is fogadtak a Motorsport Világtanács szentpétervári ülésén. Stabilnak mondható versenynaptár lett a végeredmény, hiszen ugyanazon pályákra látogatnak el a kamionok királyai, mint idén. Nyolc versenyhelyszín marad tehát, ahol láthatjuk a versenykamionokat akció közben. Volt egy tervezett kilencedik helyszín is, de minden erőfeszítésük ellenére sem sikerült megállapodni a pályával az ETRA-nak. A cél azonban az, hogy 2020-ban további pályák kerülhessenek be, akikkel már egyeztetnek.

A 2019-es versenynaptárról így nyilatkozott Rolf Werner, az ETRA igazgatója:

“Nagyon erős platformot nyújtunk a résztvevő csapatoknak és versenyzőknek, hogy újra megmutathassák a fantasztikus képességeiket a pályán és azon kívül is. A helyszínek és a dátumok ismerősek lehetnek, ami mutatja azt, hogy remek a kapcsolatunk Európa legnagyobb pályáival, így folytatjuk ezen együttműködéseket. Azon rajongók, akik évről évre visszatérnek, láthatják, hogy fejlődik a bajnokság, és jól érezhetik magukat ezen hétvégéken. 2019 egy újabb remek szezon lesz, a legnagyobb nevekkel, akikhez csatlakoznak majd újak is, és újra megmutathatják a képességeiket a FIA ETRC-ben. A média- és marketing tevékenységünk is folyamatosan nő, a promóterek és a szervezők is láthatják majd a remek terveket és a kamionos ipar szélesebb körét akiknek a tevékenységét és az üzeneteiket be akarjuk mutatni nekik is 2019-ben.”

 

További részletekről majd 2019 év elején számolnak majd be.

2019-es FIA kamion Európa-bajnokság versenynaptár
Misano, Olaszország– május 25-26.
Hungaroring, Magyarország– június 22-23.
Slovakia Ring, Szlovákia– július 6-7.
Nürburgring, Németország– július 20-21.
Most, Cseh Köztársaság– augusztus 31-szeptember 1.
Zolder, Belgium – szeptember 14-15.
Le Mans, Franciaország– szeptember 28-29.
Jarama, Spanyolország– október 5-6.
 

Június 22-én és 23-án a Hungaroringen tehát újra Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál, immáron 5. alkalommal.
Idén egy óriási, játékteremhez hasonló sátorban találja meg majd mindenki a számára izgalmas elfoglaltságot, ahol többek között a közkedvelt PlaySeat szimulátor gépet is ki tudjátok próbálni, sőt akár bajnokságot is tudtok tartani! 

                                               

Friss hírek

News image

2019.06.12

Ülj be Kiss Norbi mellé egy versenykamionba!

Tovább...
News image

2019.06.11

Megújult a FIA kamion Európa-bajnokság hivatalos weboldala!

Tovább...
News image

2019.06.11

A Hungaroringen sem indul Molnár Bendegúz!

Tovább...