Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Rajzold be magad a versenypályára!

2019.05.20

Nyereményjáták gyerekeknek

JÁTÉK!

WARNING: 14 éven aluliaknak erősen ajánlott!

Álmodoztál már arról, hogy a versenypályán óriási járművek között nézelődsz? Vagy gondoltál már arra, milyen lehet több ezer lelkes szurkoló előtt versenyezni, majd elsőként a dobogóra állni? Esetleg látod magad csapattagként a versenyhétvégéken?

Képzeld el...rajzold le...és nyerj!

Ha érdekel a kamionversenyzés, vagy csak szeretnéd egy kicsit közelebből szemügyre venni az autóversenyzés nagyágyúit, akkor várjuk álmaidat rajz formájában! A lényeg, hogy Te és a kamionok ne hiányozzanak a képről, más megkötés nincs. Hajrá, engedd szabadjára a fantáziád!

A rendezők által kiválasztott legötletesebb rajz nyertese Kiss Norbi által betekintést nyerhet a Tankpool24 Racing Team garázsába június 22-én, szombaton, a Kamion EB és Fesztivál keretein belül. Ültél már versenykamionban? Most megteheted! Részletek a játékszabályzatban:

„Rajzold be magad a versenypályára”

Játékszabályzat és adatvédelem

1. Játék szervezője

A Truck Race Promotion Kft. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u. 5., cégjegyzékszám: 01 09 181139, adószám: 24765356-2-41), mint Szervező játékot hirdet a Facebook weboldalon az oldal felhasználói és gyermekeik számára „Rajzold be magad a versenypályára” címen.

A játék lebonyolításával összefüggő feladatokat a Szervező és az általa megbízott ügynökség, a Webformance Kft. (továbbiakban: Lebonyolító, székhely: 1097 Budapest, Óbester utca 13., 4/16., cégjegyzékszám: 01-09-994949, adószám: 24193146-2-43) látja el.

2. A játék időtartama

A sorsolás időpontja: 2019. 06. 12. (14 óra)

Játék időtartama: 2019. 05. 20. – 06. 10. 10:00

3. Játék menete

A 14 éven aluli gyermekek a Kamion EB és Fesztivál oldalon meghirdetett nyereményjátékon úgy tudnak részt venni, hogy rajzaikat szülőjük vagy törvényes gondviselőjük elküldi email-ben a jatek@trphungary.com email címre lefotózva vagy beszkennelve, majd legkésőbb június 10-ig postai úton is eljuttatja eredeti példányt a 1037 Budapest, Montevideo u. 5. Truck Race Promotion Kft. részére. A nyeremény járulékos költségeit a pályázó viseli (postaköltség).

A beküldött pályázatok közül választja ki a zsűri (Truck Race Promotion Kft., a Kamion EB és Fesztivált szervező cég) az 1 db nyertes pályázatot.

4. Nyeremény

2019. június 22-én, szombaton:

  • 1 db páros belépő a június 22-23-án megrendezésre kerülő V. FIA Kamion Európa-bajnokság és Fesztiválra (14 éves korig ingyenes a belépés)

  • 2 db gridwalk belépő a nagykorú képviselőknek, a 14 év alatti gyermek csak nagykorú gondviselőjével, illetve a szervezőcég egyik kollégájával léphet fel a rajtrácsra a versenypálya szabályzata alapján

  • a nyertes rajzot Kiss Norbi dedikálja

  • az első futam előtti Grid Walk-on kint lesz Kiss Norbi versenykamionjának szélvédőjén a győztes rajz

  • 30 perces box látogatás a Tanpool24 Racing csapatnál

  • truck műszaki bemutatás

  • truck “üléspróba”

  • közös fotózás a csapattal

  • a nyertes szerepelhet a csapat highlights videójában is - készítünk a nyertessel és Kiss Norbival egy közös rövid interjút a grid walk-on, amikor kint lesz a fotó a szélvédőn

5. A sorsolás időpontja és menete

A sorsolás 2019. 06.11-én kezdődik az előzetesen online beküldött rajzok alapján.

A nyertesek és/vagy képviselőjük nevét Szervező közzéteszi a Kamion EB és Fesztivál Facebook oldalán, amint a nyertes visszajelez arról, hogy elfogadja a nyereményt.

A nyertest legkésőbb 2019. 06. 12-én 18 óráig értesíti e-mailben azon a címen, amellyel a játékos vagy gondviselője a pályázatot beküldte. A nyerteseknek a nyeremény elfogadásáról 3 munkanapon belül e-mailen keresztül vissza kell jelezniük. Amennyiben ez nem történik meg, új nyertes kerül kiválasztásra.

A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás, stb.) Szervező és Lebonyolító felelősséget nem vállal.

Kérjük minden pályázatot beküldőt, hogy az email-ben a pályamű készítőjének nevét és életkorát tüntesse fel!

6. Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező 14 éven aluli természetes személyek vehetnek részt, akiknek gondviselőik elfogadják a játék részvételi szabályzatát, és teljesítik a fentiekben megadott feltételeket. A kiskorúakra való tekintettel a játék csak szülői beleegyezéssel és felügyeletével együtt érvényes, a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre is szülő vagy gondviselő jogosult.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, jatek@trphungary.com email címen kérhető tájékoztatás.

7. Személyes adatok kezelése

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező és a Lebonyolító a

nyertesek személyi adatait (név, e-mail cím, postázási cím, esetleg telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljából díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból.

A Szervező és a Lebonyolító kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a

hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltaknak

megfelelően kezeli.

8. Adózás és költségek

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos költségeit Játékost terheli (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei).

9. Kik nem vehetnek részt a játékban?

Lebonyolító fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címeket, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.

Budapest, 2019.05.20.

Friss hírek

News image

2020.05.28

Michelisz és Kiss mégis együtt a Hungaroringen!

Tovább...
News image

2020.05.24

Ma indul a Hungaroringen a digitális kamion Európa-bajnokság!

Tovább...
News image

2020.05.21

A kamion EB szervezői is digitális versenyeket rendeznek!

Tovább...