Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Tervezd meg a Kamion EB emblémáját

2019.05.27

NYEREMÉNYJÁTÉK

Szenvedélyesen szereted a száguldást és a szurkolást? Lenyűgöznek a kamionok és a hangulat a lelátón? Itt az idő, hogy megmutasd, mit jelent számodra a Kamion EB és Fesztivál. Nincs más dolgod, mint egy egyszerű emblémát vagy piktogramot rajzolni, ami azt szimbolizálja, hogy mit jelent számodra a kamionversenyzés, lefotózni, és feltölteni a Facebook oldalunkra kommentben nyereményjáték poszt alá (https://www.facebook.com/kamionebfesztival/posts/867040856964902), vagy elküldeni a Kamion EB és Fesztivál Facebook oldalának Messenger üzenetben.

A játékban való részvételnek nem feltétele professzionális grafika elkészítése vagy grafikai program ismerete és/vagy használata.

„Tervezd meg a Kamion EB emblémáját!”

Játékszabályzat és adatvédelem

1. Játék szervezője

A Truck Race Promotion Rendezvényszervező Kft. (székhely: 1037 Budapest, Montevideó út 5., cégjegyzékszám: 01 09 181139, adószám: 24765356-2-41), mint Szervező játékot hirdet a Facebook weboldalon az oldal felhasználói számára „Tervezd meg a Kamion EB emblémáját!” címen.

A játék lebonyolításával összefüggő feladatokat a Szervező által megbízott ügynökség, a Webformance Kft. (továbbiakban: Lebonyolító, székhely: 1097 Budapest, Óbester utca 13., 4/16., cégjegyzékszám: 01-09-994949, adószám: 24193146-2-43) látja el.

 

2. A játék időtartama

Játék időtartama: 2019.05.27. (hétfő, 08:00) - 2019.06.05. (szerda, 16:00)

Eredményhirdetés: 2019.06.10. (hétfő), 16:00.

3. Játék menete

A játékosoknak olyan piktogramot kell lerajzolniuk, ami számukra az Kamion EB és Fesztivál eseményt vagy a kamionversenyzés szeretetét szimbolizálja. A rajzok lehetnek skiccek is, valamint kézzel készített alkotások. A játékban való részvételnek nem feltétele professzionális grafika elkészítése vagy grafikai program ismerete és/vagy használata. Az elkészült rajzokat okostelefonnal vagy fényképezőgéppel lefotózva jpg vagy png formátumban, a Facebook oldalon keresztül kell elküldeni a játék meghirdetését tartalmazó poszt alatt, kommentben feltöltve a pályaművet, vagy Messenger üzenetet küldve a Kamion EB és Fesztivál (https://www.facebook.com/kamionebfesztival/) Facebook oldal számára. A pályamű kommentben vagy Messengerben történő elküldésével egyidőben a játékos jelentkezik a játékra.

A beküldött pályaművek közül zsűri választja ki a nyertes rajzot.

Zsűritagok:

Kiss Norbert, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző

Őry Tamás, a Truck Race Promotion Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője

Domján-Udvardy Melinda grafikus, illusztrátor

4. Nyeremény

 • 1 db páros VIP jegy a Kamion EB és Fesztiválra 2019. június 23-ra, vasárnapra

 • Belépőjegy 2019. június 23-ra, vasárnapra a nyertes által kiválasztott Gridwalkra

 • 30 perces boxlátogatás a Tankpool24 Racing csapatnál, amely tartalmazza:

  • truck műszaki bemutatása

  • truck “üléspróba”

  • közös fotózás a Tankpool24 Racing csapatával

 • A nyertes pályaműből készülő, professzionális grafika alapján hímzett baseball sapka

 • Díjátadás 2019. június 23-án, vasárnap a dobogónál

 

5. Az eredményhirdetés időpontja és menete

Az eredményhirdetésre 2019.06.10-én (szerdán), 16:00-kor kerül sor. Szervező a nyertest Facebook üzenetben értesíti, majd amennyiben a nyertes visszajelzést küld arról, hogy elfogadja a nyereményt, Szervező közzéteszi a nevét az Kamion EB és Fesztivál Facebook oldalán (https://www.facebook.com/kamionebfesztival/).

A nyertesnek a nyeremény elfogadásáról 2019.06.12-e, 10:00-ig e-mailen keresztül kell visszajeleznie a Lebonyolítónak. Amennyiben ez nem történik meg, új nyertes kerül kiválasztásra.

A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás, stb.) Szervező és Lebonyolító felelősséget nem vállal.

6. Felhasználási jogok

Nyertes hozzájárul ahhoz, hogy Szervező a beküldött pályamű alapján készült, professzionális grafikus által megtervezett emblémát bármikor, bármilyen formában, időbeni korlátozás nélkül felhasználhatja.

7. Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező 16 év feletti természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik elfogadják a játék részvételi szabályzatát, és teljesítik a fentiekben megadott feltételeket.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, jatek@trphungary.com e-mail címen kérhető tájékoztatás.

7. Személyes adatok kezelése

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező és a Lebonyolító a nyertesek személyi adatait (név, e-mail cím, postázási cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljából díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból.

A Játékos tudomásul veszi, hogy adatait a Szervezőnek és a Játék lebonyolításában résztvevő Megbízottjának megadja, és engedélyezi, hogy a Szervező és a vele szerződött partnerek, a webformance Kft. (székhely: 1097 Budapest, Óbester utca 13. 4/16., cégjegyzékszám: 01-09-994949, adószám: 24193146-2-43) üzletszerzési céllal felhasználhassa. A Játékos engedélyezi, hogy számára a Szervező és a vele szerződött partnerek, a webformance Kft ajánlatokról tájékoztató üzenetekkel kereshesse meg e-mailen vagy telefonon keresztül. A játékos a hírlevél feliratkozásával engedélyezi, hogy számára a Szervező akciós ajánlatokról tájékoztató üzenetekkel kereshesse meg e-mailen keresztül.

A Szervező és a Lebonyolító kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a

hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltaknak

megfelelően kezeli.

8. Adózás és költségek

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos költségeit Szervező viseli. Egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében életkorára tekintettel korlátozott, azaz a tizennegyedik életévét betöltötte, de a tizennyolcadikat nem, és nem cselekvőképtelen, vagy nagykorú, és a bíróság a nyereményjátékban részvételre kiható hatállyal cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezte, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére az életkorára tekintettel korlátozottan cselekvőképes kiskorú csak a törvényes képviselője, míg az érintett ügycsoportban korlátozottan cselekvőképes csak a gondnoka hozzájárulásával jogosult.

9. Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt Szervező és Lebonyolító munkatársai és családtagjai. A játék Szervezője és Lebonyolítója az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.

Lebonyolító fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címeket, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.

 

Budapest, 2019.05.27.

 

 

 

Friss hírek

News image

2020.05.28

Michelisz és Kiss mégis együtt a Hungaroringen!

Tovább...
News image

2020.05.24

Ma indul a Hungaroringen a digitális kamion Európa-bajnokság!

Tovább...
News image

2020.05.21

A kamion EB szervezői is digitális versenyeket rendeznek!

Tovább...