Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

A Hungaroringen sem indul Molnár Bendegúz!

2019.06.11

A kamion EB szezon 2019-es rajtjánál nem volt ott Molnár Bendegúz, aki tavaly év végén lett az OXXO kamionos csapatának a versenyzője. Az idei ETRC-re szánt kamionjuk ugyan bemutatásra került az AMTS-en, de már nem voltak ott a Nagy Futamon május elsején. Ez a kamion egyébként nem az, amelyet korábban Kiss Norbert a versenyzőjükként használt, hanem egy újabb konstrukciójú MAN.

Bendegúz már a tuning show-n sem volt ott, mert idén belevágott egy amerikai kamionversenyes szezonba is, ahol remekül kezdte az évet. Az eredeti terveik szerint a Hungaroringen indult volna az alakulat már a Kamion EB és Fesztiválon is júniusban, de Sárosi Brúnó csapatfőnök szerint ez most nem fog összejönni, azon egyszerű oknál fogva, hogy ütközik a magyar verseny időpontja egy amerikai versennyel. Ezzel kapcsolatban így nyilatkozott:

“Bendegúz éppen Amerikában fog versenyezni, ezért nem tud ott lenni a Hungaroringen. Így a pályán a szurkolók nem találkozhatnak idén az OXXO Hungary Truck Racing Team-mel, de a csapat vezetőség ott lesz a versenyen. Minden autósport szerelmest buzdítunk, hogy kövesse a példánkat és jöjjön el a Hungaroringre!”

Friss hírek

News image

2020.05.28

Michelisz és Kiss mégis együtt a Hungaroringen!

Tovább...
News image

2020.05.24

Ma indul a Hungaroringen a digitális kamion Európa-bajnokság!

Tovább...
News image

2020.05.21

A kamion EB szervezői is digitális versenyeket rendeznek!

Tovább...