Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Kiss Norbert hibátlan teljesítményre készül Le Mans-ban

2019.09.27

Célegyenesbe érkezik a kamion-Eb; utolsó előtti állomásához érkezik a sorozat. A Tankpool24 csapat versenyzője, Kiss Norbert Le Mans-ban közelebb kerülhet az összetett harmadik helyhez, és a kétszeres Európa-bajnok szombathelyi versenyző mindent meg is tesz azért, hogy odaérjen a bajnoki dobogóra a Mercedes kamionnal.

156 ponttal jelenleg ötödik helyen áll Kiss Norbert a FIA ETRC pontversenyében, mindössze 22 pontnyira a harmadik Adam Lackótól. A dobogó tehát meglehet, ehhez viszont Kiss szerint tökéletes munkára van szükség.

“Egyetlen elvárásom van magammal szemben, hogy ne hibázzak, hogy kihozzuk a maximumot a rendelkezésre álló eszközökből, a technikából. Meg persze az, hogy ne kerüljek bajba. Ha ezt megtesszük, akkor nyugodtan mehetünk majd aludni, legyen bármi is az eredmény.”

A Le Mans-i pálya fekszik a Tankpool24 csapat magyar versenyzőjének, az ellenfelekre azonban a szokásosnál is jobban kell figyelnie.

“Egyik kedvencem a Hungaroring után, sok minden miatt, egyrészt azért, mert legendás helyszín, másrészt a közönség, a hangulat és a pálya minősége miatt is. Ez az egyik legminőségibb pálya az egész szezonban. Hosszú kanyarok, alacsony kerékvetők jellemzik. Amire, vagyis akire figyelnem kell majd különösen, az Adam Lacko és Steffi Halm, ők mindketten előttem vannak pillanatnyilag a pontversenyben, de a rajtnál és a verseny alatt is jobb lesz őket elkerülni, az a legbiztonságosabb.”

Friss hírek

News image

2020.05.28

Michelisz és Kiss mégis együtt a Hungaroringen!

Tovább...
News image

2020.05.24

Ma indul a Hungaroringen a digitális kamion Európa-bajnokság!

Tovább...
News image

2020.05.21

A kamion EB szervezői is digitális versenyeket rendeznek!

Tovább...