Truck Race Promotion ltd. © All rights reserved. Website created by MelkwegDigital

Hivatalos: Elmarad az ETRC nürburgringi fordulója!

2020.04.23

A jelenlegi koronavírus-járvány miatti korlátozások miatt a helyi szervezői az Int. ADAC Truck-Grand-Prix nürburgringi fordulójának úgy döntöttek, hogy idén elmarad ez a rendezvény. A német kormány 2020. augusztus 31-ig minden nagy eseményt lefújt, ami egyben azt is jelenti, hogy nincs már lehetőség a FIA ETRC itteni versenyhétvégéjének, amely eredetileg július 18-19-én lett volna.

Mivel nehéz megmondani, hogy miképp alakul a helyzet augusztus vége után is, ezért az ADAC Mittelrhein meghozta a döntését, hogy inkább törlik az egészet mint elhalasszák, és arra koncentrálnak, hogy normál körülmények között 2021-ben a versenyek már megtarthatóak legyenek. Ennek jegyében már ismertté is vált, hogy 2021. július 17-18-án lenne a német kamionos forduló, amely időpont máris a FIA jóváhagyására vár.

Miközben továbbra is nagy a bizonytalanság, hogy mi várható az elkövetkezendő hetekben a COVID-19-járvány kitörése miatt, a kamion Európa-bajnokság szervezői továbbra is számolnának a maradék 7 versenyhétvégével idén.

A már megváltott idei nürburgringi jegyek jövőre is érvényesek, további információkért érdemes a hivatalos oldalra ellátogatni: https://www.truck-grand-prix.de/

Friss hírek

News image

2020.05.28

Michelisz és Kiss mégis együtt a Hungaroringen!

Tovább...
News image

2020.05.24

Ma indul a Hungaroringen a digitális kamion Európa-bajnokság!

Tovább...
News image

2020.05.21

A kamion EB szervezői is digitális versenyeket rendeznek!

Tovább...