/ 2023.09.05.

20bet jutalom futás után

Sosem voltam nagy rajongója a testmozgásnak, és ezért részben a szüleimet okolom, ugyanis engem gyerekként sehová sem irattak be. No, de a régmúlton nincs miért bánkódni, főleg, hogy néhány évvel ezelőtt hatalmasat fordult a kocka, mégpedig azért, mert komoly szenvedélyemmé vált a futás. És hogy mindez hogy történhetett?


Ahány perc futás, annyi perc 20bet
Felnőtt éveim kezdetén sem lettem nagy barátja a testmozgásnak, de eljött egy pillanat, amikor eldöntöttem, hogy itt az ideje a változtatásnak, a változásnak. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű menet, de belevágtam, és végülis sikerült megtalálnom azt a módszert, aminek köszönhetően hamar megtaláltam a számomra legmegfelelőbb mozgásformát.


Azt már a kezdetektől fogva tudtam, hogy nem szeretnék edzőterembe járni, legalább is minél kevesebbet, hanem inkább olyan mozgásformát keresnék, amelyik természetesebbnek tűnik. Így jutottam el a futáshoz, amely azóta már rendszeres, állandó része az életemnek.


Ahelyett, hogy büntetést találjak ki, ha nem végzem el a célul kitűzött tevékenységet, arra gondoltam, hogy inkább jutalmat találok ki azért, ha sikeresen elvégeztem a feladatot. Ezért találtam ki azt, hogy ahány percet testmozgással, pontosabban futással töltök, utána annyi percet tölthetek el a 20bet felületén, ami számomra mindig remek szórakozást jelent. Ez igencsak sikeres motivációnak tűnt, úgy érzem, hogy ennél jobban össze sem köthettem volna a kellemeset (20bet) a hasznossal (futás).
Manapság már szinte minden nap elmegyek futni, és edzőterembe is beiratkoztam, tekintettel arra, hogy a téli hónapokban és az esős napokon azért nehézkesen indulok útnak. Neked is csak ajánlani tudom, hogy találd meg, mi az, ami neked olyan jó kikapcsolódást jelent, mint nekem a 20bet, és kezdj el dolgozni a céljaid érdekében.

Author:

Leave A Comment