/ 2023.12.04.

Gázszerelő, gázkészülék szerelő – mi a különbség?

Ma már nem csak rengeteg szakma van, de azokon belül is jó sok dologra lehet külön specializálódni. Más valaki szakmájának apró finomságait akkor érti meg az ember, amikor szüksége van rá. Velem a vizgazfutesszerelo24.hu értette meg, mi fán terem a gázszerelő gázkészülék szerelő és mi a különbség ezek között.

Szerintem nem szorul magyarázatra, hogy mit jelent a nevükben az a 24-es szám. A legnagyobb krach nem mindig munkaidőben, vagy tervezhető alkalmakkor üt be, hanem bármikor megtörténhet. És jó, hogy ma már a szerelőbrigádok gondolnak erre. Ők pedig fel is fogják venni nekünk a telefont! Ezt ígérik. Ezt is írják egyik fő címkéjeként az oldalnak: 0-24-es ügyeleti szolgálat. És esetenként az egyetlen órán belüli kiszolgálást is vállalni tudják, bár nyilván nem mindegy, hol lakunk pontosan. Viszont a lényeg még: vannak jó leírásaik. Mindent megvilágító erejűek, nem csak arról, hogy miben különbözik a gázszerelő, gázkészülék szerelő. Hanem a nevükben foglalt megannyi területről.

Én úgy képzelem el – bár szerencsére ilyen helyzetbe még nem kerültem –, hogy a legsürgősebb esetekhez száguldanak inkább hamar. Én eddig még mindig lassan elromló dolgokkal szembesültem, amihez már szerelőt kellett hívni ugyan, de szerencsére nem ömlött még a víz soha sehonnan. Ahogyan a gáz sem, szerencsére. Mindig nagyon korrektül együttműködtek ettől függetlenül az időpontegyeztetésben és jöttek pont akkorra, amikorra megbeszéltük.

Azonban tényleg lehet, hogy valaki nem tud valamit már a naptárához igazítani – neki talán még inkább kiváló választás ők, ezért jobb, ha elmentik az elérhetőségeiket, vagy magát a vizgazfutesszerelo24.hu-t. Nem csak a fővárosban szállnak ki, hanem Pest megye egy rakás településén is, amiről végeláthatatlannak tűnő lista van a főoldal legalján.

Lehet őket telefonon is hívni, ha valakit az élő emberi hang megnyugtat a bajban (kicsit amúgy én is így vagyok vele, amikor tényleg nagy a baj), de haladnak a korral és a neten is már bejelenthetjük egy egyszerű űrlapon a gondunkat nekik.

Vízszerelési munkákba se fogjatok bele magatoktól, de képzeljétek el, mi mindent kell értenie egy gázszerelőnek, gázkészülék szerelőnek… Nem kell várni rájuk sokat tényleg – és jobb, mint magatoknak orvosolni a gondot és azzal véletlenül még nagyobb gondot okozni…

Author:

Leave A Comment